Thematrainingen

Deze maand: Warming up

Een thematraining bij TwoZeroNine is een unieke hardloopbeleving. Michel Butter en Guido Hartensveld leren je graag de kneepjes van het vak. Laat je inspireren en motiveren.

Datum

Startdatum

15 mei 2021
Blok 1: 11:30 – 12:45
Blok 2: 12.45 – 14.00

Locatie

Locatie

AV Castricum 

Sportpark De Duinloper

Kosten

Investering

TwoZeroNine leden: Gratis deelname
Overige belangstellenden kunnen deelnemen voor €20,-

Button
Button
Proefperiode

Thematraining van de maand: Warming up

De coaches geven je uitleg over het doel en de plaats van de warming up. Uit welke onderdelen bestaat de warming up? Wat zijn geschikte en effectieve oefeningen voor de betreffende onderdelen van de warming up? Welk soort warming up is geschikt voor welke training? Hoe bereid ik me voor op een wedstrijd of testloop?

Deze thematraining geeft je niet alleen een heldere theoretische onderbouwing van het thema warming up, maar biedt je tevens een scala aan oefeningen en praktische tips voor het toepassen van diverse soorten warming up.

Praktische oefenstof voor diverse soorten warming up

De juiste warming up voor je wedstrijd

Een inspirerende en actieve thematraining

14

Kampioen

Michel Butter werd maar liefst 14x Nederlands Kampioen op diverse lange afstanden. Daarnaast was hij de derde Nederlander in de historie die onder de 2 uur en 10 minuten dook. Hij werd 6e tijdens de New York Marathon en 7e tijdens de Boston Marathon.

876

Hardlopers

Guido Hartensveld heeft tijdens zijn loopbaan inmiddels honderden hardlopers gecoacht. Van 400m loper tot marathonloper. Van beginner tot Olympische atleet. Zijn passie is om zijn hardlopers te helpen bij het verwezenlijken van hun sportieve dromen.

50

Jaar

Samen heeft het duo al meer dan 50 jaar (internationale) ervaring. Als trainer en atleet namen zij samen deel aan verschillende evenementen over de hele wereld. Daarnaast voltooide Hartensveld diverse (inter)nationale opleidingen en specialisaties.

433

NK Medailles

Guido Hartensveld zijn lopers hebben inmiddels ruim 400 medailles op diverse Nederlandse Kampioenschappen behaald en kwalificeerden zich tientallen keren voor TeamNL op EK’s, WK’s en zelfs de Olympische Spelen.  

wrapper

Thematrainingen.

Zodat je voorop loopt.

Ongeveer 8 keer per jaar stelt TwoZeroNine een interessant thema centraal. In een korte toelichting geven Michel Butter en Guido Hartensveld hun visie op het thema en doel van de training. Vervolgens gaan we ermee aan de slag en zullen jullie de oefenstof aan den lijve ondervinden. Voorbeelden van thematrainingen zijn: heuveltraining, looptechniektraining, specifieke circuittraining, blessurepreventieve training, dynamische stabiliteit en motorische controle, intensieve intervaltraining, wedstrijdvoorbereiding en nog veel meer interessante thema’s. 

wrapper

Onze klanten.

Klanten waar wij voor rennen.

wrapper

TwoZeroNine coaches aan het woord.

Al jouw antwoorden.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Heb je zelf nog een andere vraag? Dan kun je ons die altijd stellen in het contactformulier hieronder.

Wat is een thematraining?

Ongeveer 8 keer per jaar stelt TwoZeroNine een interessant thema centraal. In een korte toelichting geven wij onze visie op het thema en doel van de training. Vervolgens gaan we ermee aan de slag en zullen jullie de oefenstof aan den lijve ondervinden. Op deze manier zullen de sessies veel meer zijn dan zomaar een training. Je zult leren, nieuwe dingen ervaren en geïnspireerd worden door de visie, uitleg en oefenstof rond het maandelijkse thema.

Waarom organiseren jullie een thematraining?

De thematrainingen zijn een ideale gelegenheid om onze TwoZeroNine leden te ontmoeten en hen live in actie te zien. Daarnaast delen we onze kennis ook graag met andere belangstellenden en hardlopers die geïnteresseerd zijn in de losse trainingen rondom een bepaald thema.

Zijn de thematrainingen alleen voor TwoZeroNine leden bestemd?

Nee. Bij onze TwoZeroNine leden maken de thematrainingen onderdeel uit van het lidmaatschap en zij hebben voorrang op het gelimiteerde aantal plekken. Zolang er plaats is kunnen overige belangstellenden voor €20,- deelnemen aan een thematraining.  

Hoe vaak en wanneer organiseren jullie een thematraining?

Ongeveer 8 keer per jaar zullen we op zaterdag een training organiseren. De training zal plaatsvinden om 11.30, zodat de mensen die een stuk moeten rijden op een fatsoenlijke tijd vanaf huis kunnen vertrekken.  

Hoelang duurt een thematraining?

Afhankelijk van het thema duurt een training 75 minuten tot 2 uur. 

Waar worden de thematrainingen gehouden?

De trainingen zullen hoofdzakelijk plaatsvinden bij Atletiekvereniging Castricum op Sportpark De Duinloper en in de omliggende mooie duinen, bossen en strand. 

Hoe gaan wij om met de coronamaatregelen?

TwoZeroNine hecht grote waarde aan de gezondheid en veiligheid van de deelnemers. Wij houden ons daarom aan de coronamaatregelen die het RIVM en de Rijksoverheid voor de sport hebben bepaald. Mocht een thematraining door de coronamaatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan dan zal TwoZeroNine genoodzaakt zijn de training naar nieuwe datum te verplaatsen.

Neem contact op.

And be part of the movement.

Heb je interesse om lid te worden van TwoZeroNine en wil je graag weten welk abonnement het beste bij jou past? Of ben je als TwoZeroNine lid benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van de extra diensten die wij aanbieden? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


  wrapper
  1
  • Item added to cart
  1
  Winkelwagen
  Thematraining
  7+ shoppers have bought this
  Thematraining - Blok 2
  - +
  20.00
   Kortingscode Toevoegen